Kontakt oss Meny

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Kristin Gjelsvik

En inspirasjonsblogg om mote, hverdagsliv, og annet moro!

Da den kjente og dyktige Kristin Gjelsvik gikk fra Bonnier og Stylista til AdLINK og Aller Media som sin kommersielle partner, fikk vi i Kodeks oppdraget om å lage bloggen som skal ta henne til nye høyder.

Prosjektet

Tirsdag 28.mars gikk vi i gang med designet og oppsettet av den nye bloggen til Kristin. Etter iherdig jobbing av Marius hos oss fikk vi lansert den nye bloggen 5 arbeidsdager senere, den 04.april.

Bloggen er skreddersydd ut i fra Kristin sine ønsker, behov og erfaring sammen med Kodeks sine digitale råd. Vi er svært stolt over resultatet og det er veldig hyggelig at Kristin og leserne hennes også er fornøyd, se lanseringsposten her.

Kristin fra et bilde på bloggen. (bilde: kristingjelsvik.no)
«Det dere nå vil oppleve, er en råfin og mer ryddig blogg, med bedre oversikt og enda større bilder. Det har blitt så ufattelig fresht, og jeg både håper og tror at dere liker denne layouten bedre enn den forrige. Bloggadressen forblir den samme, som dere sikkert har lagt merke til,  så det er i hvert fall ikke noe å bekymre seg over, hurra! Dette er så gøy! Stor stas, rett og slett ?»

Bygget på Wordpress

Bloggen er bygget på Wordpress og driftes på Kodeks sine servere. Alle innlegg og kommentarer er importert inn fra den tidligere bloggen hennes.

Vi gleder oss til fortsettelsen og videreutviklingen av bloggen sammen med Kristin og AdLINK.

Gå til kristingjelsvik.no

Vi vil gjerne snakke med deg!

Er du interessert i å bytte bloggplattform?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss