Kontakt oss Meny

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Desirèe Andersen

En av Norges suverent beste trenings- og livsstilsblogger!

I skrivende stund, januar 2017, er bloggen den 6.meste leste i Norge*. Det er klart at vi i Kodeks er stolt over å ha levert bloggen som skal løfte den til nye høyder!

Bloggen

Bloggen har vært drevet av Desirée Andersen siden 2013. En jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Hun jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder.

Desiree sine tanker om bytte av plattform fra Blogg.no til WordPress:

«Jeg gjør det fordi jeg er ett hundre prosent sikker på at det er til det beste for brukerne av bloggen min og for meg selv. Jeg tror jeg kan oppnå mer, være mer, på mine egne to ben enn låst fast til en plattform som er designet for å selge reklame og tiltrekke seg klikk. Det er jo ikke det jeg ønsker. Jeg ønsker å lage en god side, med godt innhold og god brukervennlighet!

Så med stor, STOR glede kan jeg i dag ønske dere velkommen til desireeandersen.no»

WordPress som bloggplattform

WordPress er et av verdens største bloggverktøy, og er den plattformen som gir deg flest valgmuligheter. Her har du fullstendig kontroll over bloggen din. WordPress regnes av mange, som den profesjonelle bloggplattformen. Her kan du skaffe ditt eget domene, og du har uendelige muligheter i forhold til design, videreutvikling av bloggen og ikke minst formater, plassering og konsepter rundt annonsering.

Innholdet fra Blogg.no ble med over på ny blogg

En av de store utfordringene med å flytte vekk fra låste plattformer som f.eks blogg.no er at de ikke har noen enkel mulighet for eksport av innholdet som man har produsert på bloggen. Dette fungerer som en «sperre» for de fleste bloggerne i forhold til å bytte plattform til noe mer fleksibelt og fremtidsrettet.

Kodeks bistod Desirèe Andersen med å ta med seg alle innlegg, kommentarer og annet innhold hun hadde skapt på bloggen sin og fikk dette på plass i WordPress som om det var skrevet der i utgangspunktet.

Kodeks har laget et spesialtilpasset bloggdesign som dekker både Desirèes og leserens behov.

Bygg bloggen ut i fra dine behov og ambisjoner

Desirèe fant et WordPress-tema som hun likte, bloggen er bygget på dette og tilpasset til hennes behov og ønsker. Desirèe sin kommersielle samarbeidspartner AdLINK har også vært med i prosessen og sørget for at bloggen er rigget for et best mulig samarbeid med kunder og brukerne.

Fleksibiliteten i WordPress og Kodeks som leverandør gjør det mulig for Fitfocuse å utvikle bloggen videre etter hvert som nye konsepter og ideer oppstår, spesielle annonseformater eller ønsker fra annonsørene springer frem eller tilbakemeldinger fra brukerne som måtte melde seg.

God serverløsning er avgjørende

Som en av Norges største bloggere er det avgjørende at man har en infrastruktur som gjør at bloggen er stabil og tåler store mengder trafikk i løpet av kort tid.

* = Kilde: Blogglisten.no

Se Desireeandersen.no

Vi vil gjerne snakke med deg!

Er du interessert i å bytte bloggplattform?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss